Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ilyen vagyok

2009.08.28

Ide írom le, hogy mivel is telnek a napjaim. 2009 Augusztus közepén érkeztem a családba. Azóta nagyon jól beilleszkedtem, jó evő vagyok és nagyokat szunyókálok. De azért játszani is szeretek, főleg tollas botokat kergetni (már egypárat elszaggattam) és focizni.

Miska nyuszival nagyon jó barátságba keveredtem. Az első napokban féltem tőle, mert el se tudtam képzelni, hogy miféle szerzet lehet, de mára benne is tudatosítottam, hogy a ház úrnője én vagyok. Azóta napi kétszer nagyokat kergetőzünk, amikor Miska kinnt van, de nap közben többször ellenőrzöm a ketrecet.

Vannak különleges hobbijaim is, pl. az irodalom. Imádom a könyveket, iratcsomókat, lapokat, és szívesen belejavítgatok Edina gazdi szakdolgozatába és a nem odaillő részeket bizony törlöm.

Zsolti gazdival együtt számítógépezek, főleg telepíteni szeretek, és ha az apucigazdi véleményem szerint valamit nem jól csinál, akkor odaüök a képernyő elé és megmutatom neki, a kis kezemmel, hogy melyik menüpontot is kellene választania.

Esténként az étkezőasztalon ütöm el az időmet, és nagyon sokat bogarászok, mert kiváló vadász is vagyok, de ezen nem is csodálkozik senki, ugyanis vadmacskavér csörgedezik az ereimben.

Éjjel  egy polcon alszom az ágy mögött, néhány Ferrari társaságában. Amikor a hajnal elkezd hasadni, elindulok a gazdiék ágyába doromboló és dagasztókörútra. Felébresztem őket, hogy simogassanak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.